söndag 24 februari 2008

Visa pattarna så får du popcorn

På Aftonbladets löp: ”Jag visade brösten för rika män för att bli känd”.

Va? Behövs det inte mer? Här har jag alltid trott att man minst måste knulla. Det var vad de vuxna sa när jag var liten, att den och den gått ”sängvägen”. Antingen har tiderna förändrats och lättjan segrat på ytterligare ett område eller så ville de vuxna som vanligt undanhålla sanningen för oss barn, för att det är så roligt att luras.

Stackars liten, hon har uppnått sitt mål men ser ändå så moloken ut på bilderna, i tidningen. Som de flesta moderna kvinnor vet hon inte vad hon vill. Problemet är att hon har för mycket tid. Hade hon bara haft barn så hade inget av detta hänt. Då hade hon kunnat fläka upp dessa svalor som häckar i tid och otid och Bingo Rimér hade inte sprungit benen av sig. Vojne, vojne, gott folk kan inte ordna det för sig här i livet.

Här försöker kvällsblaskorna smälla i oss att det funkar! Systrar, jag har visat mer än så för Tomas. I tio år har jag visat och visat. Och vad har jag för det? Han tjänar skapligt men jag är inte ett dugg känd, himla bondfångeri. Förvisso, han spelar inte i samma division som ladsen hon visade sina lökar för. Man kanske ska droppa bh:n lite diskret i Dagens Industri istället?

Jaha. Här sliter man och släpar. Jag för min del klistrade 10 000 tändstickor på ett collage. Det tog en månad och jag hamnade bara på kultursidorna. Hur lång tid tar det att flasha några tits? Och vad vill konstnären säga med det? Performancekonsten har onekligen degenererat. Jag tror jag skriver en negativ recension ikväll.

1 kommentar:

crupo sa...

"Visa pitten så får du ostbågar".Det är intressant det här med vad som kan visas utan större mankemang och vad det kan leda till. Blotteriet tycks vara ett manligt beteende. Mer patologiskt i klangen än exhibitionism. Exhibitionismen är sinnesvidgande,konstnärlig och ganska flott,medan blottaren för en tynande tillvaro i buskage och i närheten av öde sandlådor.Att bli blotterska är förvisso originellt, men blir säkert misstänkliggjort som ett tecken på erotomani och nymfoman läggning,och ger knappast fribiljett till de stora uppdragen och den slutgiltiga etableringen. Men att i bildligt avseende dra ner brallorna är nog bara nyttigt.